Sov godt på Friluftsgården

Vi har 16 lyse og indbydende værelser, som alle er indrettet med flere senge, så det er muligt at være op til 47 overnattende voksne. Er der små børn med, kan vi tilbyde to ekstra weekendsenge. Er I flere end 47, som gerne vil blive natten over, så er der plads til et telt eller en campingvogn i haven.

Værelserne fordeler sig således:

 • 5 værelser med to sovepladser
 • 9 værelser med tre sovepladser
 • 1 værelse med fire sovepladser
 • 1 værelse med seks sovepladser

Der er ialt 7 badeværelser.

Tip: 
Dyner og puder ligger klar på værelserne, I er velkomne til at medbringe eget sengelinned, men I kan også leje det af os – se prislisten.

 • Det er hyggeligt, rent og pænt på Friluftsgården. Vi bruger det til at afholde hacker-days, hvor vi nørder med at kode og programmere for sjov. Her er, hvad vi skal bruge, det ligger dejligt tæt på Aarhus, og der er gode muligheder for at komme ud og dyrke sport på arealerne udenfor.
  Simon Hem Pedersen
  Trifork
 • Vi valgte at tage på Friluftsgården for at få en kombination af faglig og social udvikling. Vi befinder os bedst i uformelle rammer, hvor vi ikke skal sidde ret op og ned på stolene, mens tjenere opvarter. Det er rigtig hyggeligt at lave maden sammen.
  Gitte Bak Nielsen
  Orbicon
 • Det er dejligt uformelt, og Erik Moes er så rar – den stemning er svær at finde andre steder. Vi bruger det til internatophold i forbindelse med pædagogisk udvikling.
  Jan Walther
  Ungdomscenteret på Trøjborg

Sov under stjernerne

Hvorfor sove inde, når naturen byder på oplevelser døgnet rundt? I det nærliggende nøddehegn er der en åben shelter. Den er lige ved bålpladsen, hvor der er masser af tørt brænde lige til at tænde op. Har I husket at lave snobrødsdej, må I gerne finde nogle gode pinde i skoven.

Bivuak

I kan også sove i bivuak. På Friluftsgården kan I låne presenning, barduner samt vejledning og bygge jeres egen bivuak for natten.