Sov godt på Friluftsgården

Vi har 11 lyse og indbydende værelser, som alle er indrettet med flere senge, så det er muligt at være op til 28 overnattende voksne. Er der små børn med, kan vi tilbyde en weekendseng. Er I flere end 28, som gerne vil blive natten over, så er der plads til et telt eller en campingvogn i haven.

Værelserne fordeler sig således:

 • 5 værelser med to sovepladser
 • 6 værelser med tre sovepladser

Der er ialt 5 badeværelser.

Tip: 
Dyner og puder ligger klar på værelserne, I er velkomne til at medbringe eget sengelinned, men I kan også leje det af os – se prislisten.

 • Det er dejligt uformelt, og Erik Moes er så rar – den stemning er svær at finde andre steder. Vi bruger det til internatophold i forbindelse med pædagogisk udvikling.
  Jan Walther
  Ungdomscenteret på Trøjborg
 • Det er hyggeligt, rent og pænt på Friluftsgården. Vi bruger det til at afholde hacker-days, hvor vi nørder med at kode og programmere for sjov. Her er, hvad vi skal bruge, det ligger dejligt tæt på Aarhus, og der er gode muligheder for at komme ud og dyrke sport på arealerne udenfor.
  Simon Hem Pedersen
  Trifork
 • Vi valgte at tage på Friluftsgården for at få en kombination af faglig og social udvikling. Vi befinder os bedst i uformelle rammer, hvor vi ikke skal sidde ret op og ned på stolene, mens tjenere opvarter. Det er rigtig hyggeligt at lave maden sammen.
  Gitte Bak Nielsen
  Orbicon

Sov under stjernerne

Hvorfor sove inde, når naturen byder på oplevelser døgnet rundt? I det nærliggende nøddehegn er der en åben shelter. Den er lige ved bålpladsen, hvor der er masser af tørt brænde lige til at tænde op. Har I husket at lave snobrødsdej.